Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-12-11 11:13:51
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Ünnepek

2015-ben rekord összegekért fogunk vásárolni ajándékot?

A verseny már most beindult a hitelintézetek között, és igyekeznek olyan ajánlatokkal szolgálni, melyek a hitelek iránt érdeklődők számára valóban kihagyhatatlannak bizonyulnak. Amit érdemes szem előtt tartani a választáskor, az nem más, mint egyéni elképzeléseink és a felvenni kívánt összeg nagysága. Egyes bankok a hitelösszeg függvényében extra kedvezményeket, plusz szolgáltatásokat kínálnak, mint például az életbiztosítás, vagy a vásárlási utalvány. Meggondolást igényel, hogy szeretnénk-e ennek érdekében több pénzt felvenni, vagy maradnánk az eredeti elképzelésnél.

Célszerű kihasználni az online igénylés kínálta lehetőségeket, ugyanis ilyenkor sok bank kamatkedvezményt ad az ügyfél részére. Nem csak emiatt hasznos mindez, hanem a kétségtelen kényelem apropóján is. Akár arra is mód nyílik, hogy a felvenni kívánt kölcsönt otthonunk falain belül, készpénzben kapjuk meg. Mivel azonban az otthoni szolgáltatásnak ellenértéke van, ezért mindenképpen tájékozódjunk, mielőtt ilyen mellett tennénk le a voksot.

Ismerje meg lehetőségeit!

A személyi kölcsön, valamint a hitel felvételére karácsony előtt is különösen igaz, hogy alapos megfontolást igényel. Az anyagiak tudatos tervezésével, és a számunkra leginkább megfelelő ajánlat kiválasztásával sokat tehetünk annak érdekében, hogy a törlesztés zökkenőmentes legyen, és ne terhelje meg túlzottan a családi kasszát. Remek választásnak bizonyulnak az online kalkulátorok, amelyek segítségével egyszerűen összehasonlíthatóvá válnak az egyes bankok ajánlatai. Kérhet visszahívást is a választott hitelintézettől, s így előzetesen, telefonon teheti fel a felmerült kérdéseket.

Gyors pénzhez jutás fedezet nélkül

A személyi kölcsönök nagy népszerűségüket nem csak annak köszönhetik, hogy legkésőbb 24-48 órán belül meg szokott történni a folyósítás, hanem a fedezet és kezes nélküli igényelhetőség apropóján is. A felvehető összeg szinte kivétel nélkül az igazolható, nettó jövedelem függvényeként alakul. Jó hír viszont, hogy már a mindenkori minimálbérrel is pénzhez juthatunk karácsony előtt, ezzel kiegészítve a rendelkezésre álló anyagiakat.

Az előző évek tendenciáihoz hasonlóan, valószínűleg idén is sokan vásárolnak majd webáruházon keresztül. A karácsony előtti rohanásban jól jön, ha néhány ajándékot otthonunk kényelméből, a világhálón keresztül tudunk megrendelni, méghozzá néhány kattintással. A nagy bevásárlóközpontokat is szívesen választjuk az ünnepek előtt, bár a tömeg egyre kevésbé tűnik csábítónak vásárlás során. Az akciós ajánlatok viszont annál inkább, s ennek előnyeit a magyarok már hónapokkal az ünnepek előtt ki is használják. A megfelelő hiteltermék választásával az anyagiak előteremtése sem jelent problémát, a kedvező kamatozásnak köszönhetően pedig tartható feltételekkel történik majd a törlesztés.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!