Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-10-14 05:55:37
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

5 ütésálló telefon, ami közül érdemes választanod

Az új okostelefonok gyorsak és szépek, viszont anélkül is eltörhetnek, hogy tényleg leértek volna a földre. Szerencsére a gyártók mindenkire gondoltak, és ma már szuper okostelefonokat tudunk beszerezni törésálló kivitelezésben.

Blackview GBV9600 Pro és Doogee S68 Pro: csúcskategóriás ütésálló telefonok

A Blackview GBV9600 Pro 2019-ben jött a piacra. A fekete test okostelefont takar a hozzátartozó összes applikációval. Sokakat az érdekelhet leginkább, hogy mennyire látszik a képernyő, azonban a 6,21 colos kijelző még az átlagosnál is nagyobb.

Nemcsak a munkára gondoltak, amikor megtervezték, hanem arra is, hogy otthon az ember játszhasson és fényképezhessen. A duális kamera nagyszerű fotókat kap lencsevégre, és a 8 magos processzor megbirkózik a gyorsabb játékokkal is. Ráadásul kapunk egy 5580 mAh kapacitású akkumulátort, hogy egész nap tudjuk használni. 100.000 Ft-jával a drága kategóriába tartozik.

A Doogee S68 Pro szintén az ütésálló telefonok közé tartozik. Ebben az esetben narancssárga testet kapunk, amint már három kamera van. A kijelző itt csak az 5,9 colos méretet éri el, viszont a 128 GB memóriába rengeteg adatot tárolhatunk. A gyártó 6300 mAh akkumulátorral ajándékozza meg a felhasználót, ráadásul reverz töltése is van, ami annyit takar, hogy más eszközöknek is át tudunk adni valamennyi energiát. 90.000 Ft-jával szintén a drága kategóriát képviseli.

CAT S42 és Cubor Quest: a középkategória királyai

A CAT S42 a középkategóriába sorolható. A kijelző mérete 5,5 col, amivel átlagos méretű lesz. Memóriája összesen 32 GB, ami csak az alap alkalmazások futtatására lesz elegendő, de bővíthető. Ehhez tartozik a 4200 mAh kapacitású aksi, ami elég lesz arra, hogy átvészeljük vele a napot. A drágább társaihoz hasonlóan vízálló és ütésálló is, ami tökéletessé teszi a munka elvégzéséhez. Szintén 90.000 Ft áron mozog.

Ha nem akarunk túl sokat költeni az ütésálló telefonokra, akkor a Cubot Quest lesz a jó vásár. Ez a piros telefon 64 GB tárhellyel kapható, ami elegendő a hagyományos felhasználó számára.

A kijelző mérete a normál 5,5 col, ráadásul az akkumulátor is eléri a 4000 mAh nagyságot. Arcfelismeréssel tudjuk majd feloldani, ráadásul a beépített NFC használatával bárhol fizethetünk vele. 50.000 Ft-jával erős középkategóriának számít.

Legolcsóbb megoldások

De mi van akkor, ha van otthon kedvenc okostelefonunk, és csak a munkába akarunk venni egy olyat, aminek biztosan nem lesz semmi baja? Amennyiben a híváson kívül más nem igazán foglalkoztat minket, akkor válasszuk az UleFone Armor X6 modellt.

Ez a narancssárga telefon 5 colos képernyőt kap. 16 GB memóriája tényleg csak az alap applikációk telepítésére elég, azonban ezért kárpótol minket az ára, ugyanis már 25.000 Ft-ért beszerezhető. Azoknak ajánlott, akik nem akarják tönkretenni a kedvenc készüléküket, és inkább az ütésálló telefonok közül vinnének magukkal egyet a munkahelyre.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!