Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-10-07 12:51:39
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Kereskedelem

Centrumlab Árkád- fókuszban az egészség

A Centrumlab Árkád területén megtalálható helyszíne nem csak vérvételi helyként szolgál, hanem tesztek elvégzésére, szakorvosi vizsgálatokra is ideálisnak bizonyul. A gépkocsival és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető helyszín bárki számára lehetővé teszi, hogy sorban állás és feleslegesen eltöltött órák nélkül tehessen saját egészségi állapotának megőrzéséért, vagy annak helyreállításáért.

Akár akciós vizsgálati csomagok is elérhetőek, az online vizsgálatra jelentkezés pedig a megelőző folyamatot jelentősen leegyszerűsíti.

Centrumlab Árkád: fókuszban a megelőzés

A mai kor embere hajlamos éppen egészségét háttérbe szorítani. A mindennapi elfoglaltságok, a munkahelyi káosz és a magánéleti teendők mellett sokszor csak ott lógnak a levegőben azok a vizsgálatok, melyeket érdemes lenne időnként elvégeztetni. Akár egy egyszerű vérvizsgálattal is sokat meg lehet tudni a szervezet egészségi állapotáról. Sokan éppen itt rontják el, ugyanis a túlterhelt állami rendszer és a hosszas várakozási idők kicsit sem tűnnek szimpatikusnak. Ilyenkor inkább halasztják a mindezzel való foglalatoskodást, pedig akár komoly betegségek is kiszűrhetőek a megfelelő vizsgálatokkal.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a megelőzés mindig hatékonyabb, mint az utólagos „tűzoltás”. Miért a már kialakult megbetegedést kezeltetnéd, ha lehetőség nyílik a prevencióra és a még betegség előtti fázis felismerésére? Legyen szó akár csak egy cukorbetegséget megelőző állapotról, vagy a vérvizsgálattal kimutatható hiánybetegségekről, ha időben megtörténik a felismerés, a célirányos kezelés is elindulhat.

A Centrumlab Árkád területén elérhető intézménye vérvételi ponttal is megtalálható a komplexumban. A vérvétel helye az Árkád földszintjén, a mozgó járdánál jobbra található Egészségközpontban érhető el. Az előzetes jelentkezés természetesen erre is vonatkozik, így a tömeg és a várakozás mindenki számára elkerülhetővé válik.

Szűrőcsomagok akár egy nap alatt

A prevencióhoz szorosan kapcsolódnak azok a személyre szabott szűrőcsomagok, amelyek bizonyos problémák hátterét igyekeznek feltérképezni. Tipikusan ilyennek számít a hormon panel vizsgálat, a meddőségi problémákat fókuszba helyező vizsgálatok, vagy például a tulajdonképpen korosztálytól függetlenül szükségessé váló kardiológiai speciális szűrőprogram. A szív-és érrendszeri megbetegedések vezető halálozási oknak számítanak, ezért nagyon nem mindegy, hogy az esetleges kockázati tényezőkre mikor derül fény, és ennek függvényében életmódváltás történik-e.

Hasonlóképpen sokakat érint az inzulin rezisztencia, vagy a pajzsmirigy működésével összefüggő tünet-együttes. A Synlab Árkád Egészségközpontban ezek kiszűrésére is lehetőség van. Várólista nélkül, azonnali időpont-szervezéssel lehetséges a vizsgálatokra jelentkezni. A 12 órán belül elérhető labor eredmények kedvező árakkal társulnak, ami korántsem elhanyagolható szempont akkor, ha magán egészségügyi ellátásról van szó.

Szakorvosi vizsgálatok az allergológiától az urológiáig

A szakorvosi vizsgálatok valamelyikének felkeresése mindenki életében elérkezik. A speciális problémák speciális kivizsgálást és ellátást tesznek szükségessé. Mindehhez pedig a cél nem más, mint a lehető leggyorsabban elérhető szolgáltatás. Napjainkban minden korábbinál többeket érint az allergia. Ez arra is visszavezethető, hogy az érintettek egyre több információval rendelkeznek, és szükség esetén a megfelelő szakrendeléshez fordulnak. A belgyógyászati panaszok, vagy a bőrgyógyászati, nőgyógyászati, reumatológiai gondokkal egyaránt elérhető szakorvosi vizsgálat a Centrumlab Árkád területén.

Bármilyen kérdéssel, a szolgáltatások elérhetőségével kapcsolatban a +36 70-670-0220-as telefonszámot érdemes keresni. A vérvételre történő bejelentkezéshez a +36 30-426-5033-as telefonszám javasolt, de a Centrumlab weboldalán online is megtörténhet az időpont egyeztetés. A Centrumlab Árkád remek választás mindazok számára, akik nem bíznák a véletlenre, és a várólisták hosszúságára saját egészségük alakulását, az esetleges betegségek időben történő feltérképezését.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!