Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-08-08 14:53:28
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

DHL telefonszám

Nem csak lakossági csomagok után érdeklődhetünk, de a DHL különböző ügyfélszolgálatain Expressz Áru- és dokumentumküldeményekkel, Teheráru szállítmányozással, Raktározással és elosztással, valamint Ellátási lánc megoldásokkal kapcsolatban is érdeklődhetünk.

DHL telefonszám különböző területek szerint

DHL Express – 06 1/ 2-45-45-45

Ha egyszerű, civil lakossági ügyben keresnénk fel a csomagszállítót, mert mondjuk várunk egy csomagot, de nem érkezett meg vagy pedig elhalasztanánk a kézbesítést és más időpontot választanánk, esetleg más helyszent, akkor a DHL Express számát kell felhívnunk. Küldemények kézbesítésével kapcsolatos problémák esetén ezt a számot kell hívni, vagy ki kell tölteni a weboldalon található űrlap segítségével.

DHL Global Forwarding – 06 29/ 556 – 045

A DHL-nél elérhető tengeri szállítmányozás rendszeresen vagy alkalmanként, kisvállalkozók vagy multik részére is. Amennyiben hajóval, tengeren szállíttatnánk világszerte, a DHL Global Forwarding részleggel kell felvennünk a kapcsolatot, amely ebben segítséget tud nyújtani. Természetesen itt is lehetőség van a telefonos kapcsolatfelvételre, de űrlap kitöltéséra, azaz elektronikus megkeresésre is. Minden szállítás és szállítási rendszer kidolgozása egyéni, ezért részletes egyeztetés szükséges, amelyhez mindenképpen kelleni fog a telefonszám is.

DHL Freight – 06 1/ 5100 – 232

Ha szárazföldi, közúti szállítmányozásról van szó, akkor a DHL Freight részlegét hívhatjuk, és szintén kitölthetjük a megadott űrlapot. A DHL specifikus, testreszabott megoldásokat kínál, így itt is biztosan előfordul telefonos egyeztetés is, valamint nagyobb projectek, komolyabb együttműködések esetén személyes találkozóra is sor kerülhet.

DHL Supply Chain – 06 1/ 999-1601

Amennyiben egész ellátási láncolattal vagy pedig egyéb logisztikával kapcsolatos kérdéseink vannak, a DHL Supply Chain telefonszámát kell hívnunk. A DHL foglalkozik bármilyen szervezet ellátási lánc menedzsment tevékenységeinek kiszervezésével is, így tulajdonképpen jól látszik, hogy nálunk elérhető minden, ami szállítmányozással kapcsolatos.

DHL telefonszám – Karrier és sajtó

Amennyiben nem csomag, együttműködés, raktározás, szállítmányozás ügyben szeretnénk felhívni a DHL-t, hanem munka ügyben, akkor sajnos telefonon nem kereshetjük fel a céget. Karrier ügyben csupán e-mail címeket kínálnak, melyeken keresztül fel lehet venni a különböző DHL központokkal a kapcsolatot.

Sajtó ügyben ugyanez a helyzet.

Újságíróknak és a sajtó egyéb munkatársainak csupán e-mail megkeresési lehetőséget kínálnak, melyet a weboldalukon meg is találunk. Ilyen ügyben a DHL saját sajtóirodájának kell levelet küldeni a [email protected] címre. Tehát munka és sajtó ügyben sajnos nincs DHL telefonszám.

A DHL mára egy hatalmasra nőtt, nemzetközi szállítmányozó, amely számos irodával, központtal, raktárral bír a világ szinte minden pontján. Szállít földön, vízen, levegőben. Ebből nyilvánvaló, hogy az említett két ügyben való megkeresések telefonos fogadására nem lehet kapacitás.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!