Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-08-27 17:05:30
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

E-food telefonszám

A cég tulajdonképpen készétel gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, melyet egy adagos kiszerelésben, légmentesen lefóliázott dobozokban, fogyasztásra készen szállítanak házhoz a munkanapokon, ezzel nagyban megkönnyítve az emberek munkáját. Az e-food ebéd házhozszállító cég, hosszú évek óta nyújtja ugyanazt a különleges minőséget, melynek köszönhetően a piac egyik vezető ételfutár cégévé nőtték ki magunkat.

ELŐRENDELÉS

A cég igen rugalmasan kezeli a megrendeléseket, az ételek kiválasztása alapvetően heti előrendelés alapján működik, de akár a szállítást megelőző napon 14:00-ig megrendelheti, megváltoztathatja az étrendet, vagy lemondhatja az ebédjét. Aki igénybe szeretné venni az e-food szolgáltatásait, a heti étlapról választhatja ki ebédjét.

Nem kell hozzá mást tenni, csupán kitölteni az e-food honlapján található, regisztrációhoz szükséges mezőket! A sikeres regisztráció után a megadott e-mail címen egy azonosítót és egy jelszót kap. Rendelni igen egyszerűen, a weboldalon az étel rendelés címszó alatt a jelszava és az általuk adott azonosító együttes használatával tud.

A megrendelt ételeket az első szállítási napon, a területi képviselőnél kell kifizetni. Házhozszállított ebédjét fizetheti különböző étkezési utalványokkal. Tovább könnyíti a rendelést, hogy mostantól online is fizethet az ételért szép-kártyával, vagy Erzsébet utalvánnyal.

FITT ÉTREND

Akkor sem kell aggódnia, ha épp fogyókúrába kezdett, vagy csupán oda szeretne figyelni az egészséges táplálkozásra, az e-food ezt is szem előtt tartja. A cég dietetikus szakértője állítja össze a választékot, melynél a receptet, valamint az étel energia- illetve tápanyagtartalmát is feltüntetik. A fogások egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozási vonalakat követnek, így minden fogyókúrázó számára kielégítő választékot nyújt a cég. Ez a hagyományos ételek átalakítását jelenti, mind a nyersanyag választást, mind a főzési technikákat tekintve. Az ételek minimális zsiradék hozzáadásával, a zsíros tejtermékek helyett sovány, fehér húsok, változatos zöldség-gyümölcs felhasználásával készülnek. Mindemellett legtöbb esetben barna rizst, finomliszt helyett graham lisztet, zabkorpát, vagy zabpelyhet használnak.

Prémium minőségű és kedvező árú fogások minden bizonnyal elnyerik a tetszését. Biztos lehet benne, hogy megbízható forrásból beszerzett alapanyagokból készült, jó minőségű, tisztességesen elkészített, de ami legfontosabb, finom ebédet kap kézhez, mely elkészítésébe nem kellett értékes idejét beleölnie, félbeszakítani munkáját, vagy a jól megérdemelt pihenését.

Ha kedvet kapott a szolgáltatás kipróbálásához, regisztráljon az e-food weboldalán, válassza ki mit fogyasztana szívesen, és rendeljen bátran. Csupán pár kattintás és kiszállítják önnek.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Ha bármi kérdés felmerülne Önben, hívja a 06 1 205 3260, a 06 1 205 3986, vagy a 06 1 371 0526 telefonszámot, vagy írjon e-mailt az [email protected] címre.

Véleményét akár meg is oszthatja a [email protected] email-címen, melyet a cég nagyon szívesen fogad, hogy ezáltal is minél megfelelőbb és kielégítőbb szolgáltatást nyújthassanak megrendelőiknek.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!