Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-08-31 12:25:52
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

E-nett telefonszám

Nem kis segítséget nyújt az e-nett rendszer a mindennapokban, hiszen minden elintézendő távközlési feladatot megoldhatunk egy helyen, különböző előnyös és kedvezményes csomagok megrendelésével. A cég nagy figyelmet fordít az ügyfelek adatainak védelmére, így a felhasználók nyugodtan használhatják ki az általuk nyújtott különböző lehetőségeket.

AJÁNLATOK

A weboldalra ellátogatva számos mobil telefonnal és internettel kapcsolatos szolgáltatás közül keresheti ki az önnek megfelelő ajánlatot. Segítséget nyújt a felhasználóknak a lehetőségek közötti válogatásban egy összesített tarifatáblázattal, melyben az összes általuk ajánlott szolgáltatás költségeit feltüntetik, valamint egy külön diagramon ábrázolják a különböző mobilcsomagok adatkereteit, mellékelt magyarázattal ellátva.

FLOTTA CSOMAG

Manapság egyre több mobil telefon tulajdonos dönt a flotta csomag használata mellett, hiszen számos előnnyel és kedvezményes árakkal az egyik legjobb mobil csomagnak minősül. Az előnyök közül kiemelendő a telefonálás terén, hogy a megkötő fél nem tartozik tarifahűséggel, a tarifacsomag havonta változtatható; valamint belföldről korlátlanul 0 Ft-ért hívható minden m-flott szám. A számlázás is kedvezőbben zajlik, mint eddig, csupán a megkezdett másodpercek számlázódnak, nem a megkezdett percek. Fizetni e-számlával és postai úton is lehetséges ezáltal is az ügyfél kényelmét szolgálva.

A tarifába foglalt internet az Európai Unióban bárhol felhasználható, nem csak belföldön, valamint az adott mennyiségű internet elhasználása után sincs blokkolás, sem többletköltség fizetése, csupán lelassítják azt.

HIPERNET

Sokszor hallani manapság a hipernet fogalmát, mely az elérhető legmodernebb 4G technológián alapuló villámgyors mobilinternet. A vezetékes/kábeles internet alternatívája. Az e-nett rendszeren keresztül ezt a juttatást is beszerezheti, ezen szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a tarifában foglalt internetet használhassa telefonon, HotSpot-ként Wifi útján másik eszköz számára megosztva, valamint együttesen használhatja két SIM kártyával két távoli helyen akár egy időben.

MyTV CSOMAG

Lehetősége van továbbá az ügyfeleknek arra, hogy kedvenc műsorait bárhol, bármilyen helyzetben, kötöttségek nélkül élvezhesse, a MyTV csomag megrendelésével, akár több mint 50 tv csatorna élő műsorai közül válogatva.

LAPTOP VÁSÁRLÁS

Internet és telefon szolgáltatások igénylése mellett lehetősége nyílik az ügyfeleknek számítógépek, laptopok megvásárlására, vagy akár évente lecserélhetik mobiltelefon készüléküket. Kínálatukban a HP (Hewlett Packard) számítógépei vásárolhatók meg, akár részletfizetésben is. Az eszközök előtelepített jogtiszta WIN10 operációs rendszert tartalmaznak, valamit egy év garancia is vonatkozik rájuk.

VÍRUS ÉS ADATVÉDELMI PROGRAMOK

Extra lehetőségek között minden érdeklődő találhat számára megfelelő vírus és adatvédelmi programot, avagy olyan banki alkalmazásokat, melyek megkönnyíthetik a mindennapjait.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Ha az e-nett szolgáltatás felkeltette az érdeklődését vegye fel a kapcsolatot könnyedén a vállalattal, adatai megadása után hamarosan keresni fogják. Ha bármi kérdése van, hívja a +36 20 363 88 88 vagy a +36 84 506 706 telefonszámot, vagy írjon az [email protected] e-mail címre.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!