Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-09-01 11:30:56
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

E-Titán

Nem jelenthet többé probémát a jogosítvány megszerzésében, hogy nem rendelkezik elegendő idővel a tanfolyamok elvégzéséhez, mivel az e-Titán rendszernek köszönhetően, ezt már bármikor elvégezheti online. Nem kell tantermi oktatást igénybe vennie, hanem személyes időbeosztásának megfelelően foglalkozhat a kiadott tananyagokkal, tesztekkel, melyekkel könnyedén felkészülhet az írásbeli vizsgákra.

Ennek a fejlesztésnek köszönhetően iskola, munka, vagy háztartás mellett is minden gond nélkül elvégezheti a képzést.

Korszerű informatikai technológiák és innovatív fejlesztések eredményeként hatékony és biztonságos megoldást kínál a rendszer a képzési ág szereplőinek az elméleti képzés lebonyolítására.

E-LEARNING RENDSZER

A gépjárművezetés alapjainak elsajátításában a korszerű e-learning rendszer nyújt segítséget, melyen keresztül megtalálható interaktív, korszerű tananyagok, tesztek és próbavizsgák nemcsak az elméleti vizsga sikerességéhez járulnak hozzá, hanem később az utakon is alapját jelenti a biztonságos és szabálykövető közlekedésnek. A keretrendszer és a tananyagok pontosan követik az előírásokat, melyek garanciát nyújtanak a magas színvonalú oktatásra.

A rendszer a tananyagok lejátszása mellett, figyelemmel követi a tanulással töltött időt és az előrehaladást is. Ezen felül automatikusan végrehajt minden ügyfélkapus műveletet, képzéssel kapcsolatos pénzügyi nyilvántartást, vagy éppen a gyakorlati oktatók havi óra- és vizsgaösszesítőjének összeállítását és beküldését.

Azoknak a tanulóknak, akik tantermi oktatásban kívánnak részt venni, a szolgáltatás lehetőséget nyújt vizsgafelkészítő alkalmazások megrendelésére, mely esetben ez egyszerűsített adatmegadással is lehetséges.

KÉPZŐSZERVEKNEK

Az e-Titán Elektronikus Oktató Rendszer emellett hatékony segítséget nyújt a képzőszervek esetében a képzésekkel kapcsolatos adminisztrációban is. Az e-learning tananyagok használatához szerződést kötő autósiskolák mind a tanfolyamok megrendeléséhez szükséges alapfunkciókat, mind pedig a további, rendelkezésükre bocsátott képzési adminisztrációs funkciókat térítésmentesen használhatják az e-Titán rendszerben.

HASZNÁLATA

A szolgáltatás használatához regisztrációra van szüksége, mely háromféleképpen valósulhat meg: Regisztrálhat a webjogsi.hu oldalon; Gyakorlati oktatója rögzítheti az Ön adatait a rendszerbe, avagy ugyanezt a folyamatot az autósiskola gondjaira bízza.

Az autósiskola által meghirdetett tanfolyam elvégzéséhez a tanuló regisztrációs levelet kap, melynek segítségével a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. A tanfolyam elvégeztével és a vizsga teljesítésével a rendszer előállítja az elektronikusan aláírt képzési igazolást, melyet elektronikus formában megküld a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak, valamint letölthetővé tesz a tanuló számára.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Ha bármilyen kérdés merülne fel Önben az e-Titán Elektronikus Oktató Rendszer kapcsán hívja a +36 (1) 577 0222 telefonszámot, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!