Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-09-02 15:33:53
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

E-útdíj telefonszám

A cég egy közkedvelt szolgáltatás szállítmányozók, fuvarozók részére, mely több, mint 5 éves magyarországi E-útdíjas tapasztalattal rendelkezik, útdíjas szakértői csapat dolgozik a szolgáltatás fejlesztésén, hogy elérhető áron prémium kategóriás, megbízható, könnyen kezelhető szolgáltatást kaphassanak a megrendelő cégek.

A program telefonos alkalmazása is könnyen kezelhető, és személyre szabható, mindenki megtalálja a számára hasznos és nagy fontossággal bíró részeket, így nem kell egy komplex, felesleges elemekkel tűzdelt rendszert vásárolni.

A programnak hála a vállalatok csökkenteni tudják a céges autók által a céget terhelő költségeket, hiszen a nyomkövető rendszerrel minimálisra képesek redukálni a felesleges utakra kiadott benzinpénzt.

MIT IS AJÁNLANAK TULAJDONKÉPPEN?

A program személyre szabott rendszert és árajánlatot kínál az érdeklődő cégek részére, egy személyes találkozón szakértő mutatja be az iTrack GPS Nyomkövető Rendszer működését. Személyre szóló árajánlat és kedvezményrendszer kidolgozása, valamint pályázati források felkutatása után sor kerülhet az üzlet megkötésére a két fél közt.

Rövid időn belül megkezdődnek az egységek járművekbe történő beszerelése, így a vállalatok könnyedén nyomon követhetik gépjárműveik haladási irányát, munkavégzését, üzemanyagfogyasztását, így pénzt tudnak megtakarítani. Az előkészületeket követően megkapja a megrendelő a nyomkövetési programot és a Webcontrol felületre való belépéshez szükséges adatokat, a járművet regisztrálja a NÚSZ oldalán és használhatja a GPS-t az útdíjas csatlakozásra.

Igénynek megfelelően a járművekbe GPS-t és hozzá kötött visszajelző készüléket, avagy szivargyújtós OBU készüléket ültetnek be.

GPS-ES MEGOLDÁS

Az iTrack GPS E-útdíj szolgáltatás teljes mértékben megbízható magyar termék. A GPS és a visszajelző készülék esetében állítható tengelyszám, LED-es és hangjelzésekkel követhető az üzemképesség és a jegytépés, illetve a számlán található egyenleg nagyságrendje is nyomon követhető. A megrendelő ajándékként kapja a Webcontrol szolgáltatást, amely teljes betekintést nyújt az útdíjas folyamatokba.

Ez a rendszer ma már túlmutat a GPS egységek használata a nyomkövetésen, hiszen a számlázás, könyvelés munkáját is megkönnyíti a GPS nyomkövetés rendszere, valamint a szolgáltatásnak hála, könnyen elkerülheti a megrendelő a bírságokat és nem kell az útdíjfizetésre jelentős többletenergiát szánnia.

SZIVARGYÚJTÓS MEGOLDÁS

Ha a megrendelő cég a szivargyújtós OBU megoldását választja, a járműbe beszerelésre kerül egy szivargyújtóra csatlakoztatható fedélzeti egység, mely segítségével csatlakozhat az e-útdíj rendszeréhez. A GPS-hez hasonlóan, ez esetben is állítható a tengelyszám, nyomon követhető a számlán lévő összeg mennyisége, a rendszer üzemképessége, valamint fény és hanghatások jelzik a működését. Az OBU észleli, ha a jármű díjköteles úton közlekedik, így automatikusan kifizeti a megfelelő összeget megkönnyítve ezzel a cégek hétköznapjait. Természetesen emellé is jár minden megrendelőnek az ingyenes WebControl rendszer.

KINEK IS AJÁNLJÁK?

A iTrack GPS E-útdíj rendszer szolgáltatásait főként fuvarozó, szállítmányozó cégeknek, autóbuszvállalatoknak, mezőgazdasági munkagépek és egyéb speciális járművek tulajdonosainak ajánlják.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Ha Önnek elnyerte tetszését az e-útdíj rendszer és szeretne ajánlatot kérni, töltse ki a weboldalon található kérdőívet, ha pedig kérdése van, hívja a +36-21-2000-600 telefonszámot, vagy írjon az [email protected] email címre.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!