Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-10-22 12:52:33
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Otthon

Ezért hívhatnak a Raiffeisentől telefonon +3614865436

Az osztrák Raiffeisent Bank International AG leányvállalata a Magyarországon fontos szerepet betöltő Raiffeisen Bank. Ez a domináns kereskedelmi bank teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújt már 1986 óta. Mindenki megtalálhatja itt az igényeinek megfelelő megoldást, hiszen nem csak magánszemélyek számára nyújt financiális praktikákat, hanem kisvállalkozásoknak, közép- és nagyvállalatoknak, társasházaknak és intézményeknek is, többek között önkormányzatoknak.

Érdemes használni a Raiffeisen mobil applikációját!

Az itthoni Raiffeisen Bank nem csak tőkeerős tulajdonosi háttérnek köszönheti eddigi meghatározó szerepét és sikerességét, hanem a hozzáértő szakembereinek és az ügyfelek jó kiszolgálásának. Az országban a legsűrűbb lefedettséget biztosítja a többi bankhoz képest. Jól működő háromszintű struktúrát figyelhetünk meg náluk, a helyi Raiffeisen Bankok magánkézben vannak. Ezek szövetkezeti hitelintézetek, a tulajdonosaik birtokában állnak a tartományukban elhelyezkedő regionális Raiffeisen bankok is.

Ráadásul a Raiffeisen Bank eddigi talán elavultnak mondható mobil applikációja most megújult és tengernyi pozitív megoldást tud ajánlani a felhasználóinak. A Raiffeisen Bank mindenkinek tudja ajánlani ezt az alkalmazást, aki helytől és időtől függetlenül könnyedén szeretné a pénzügyeit intézni, nem csak az otthonából vagy a Bankban. Stabil internetkapcsolattal megkönnyítheti az életünk. Ha esetleg szeretnénk az életünkben valami szisztémát teremteni és a költekezéseinkre is szeretnénk jobban odafigyelni és rendszerezni azokat, az app remek megoldás lehet nekünk. Nem csak a költéseink összegét láthatjuk, de a program rendszerezi nekünk a tranzakciókat, ennek segítségével láthatjuk, hogy mire mennyi pénzt költünk, például élelmiszerekre és szórakozásra.

A felhasználófiókunkkal nem csak a bankkártyánk ügyeit intézhetjük és figyelhetjük az állapotát, de a hitelkártyáinkat és a betéti kártyáinkat is könnyűszerrel elérhetjük. Már nem kell a böngészőben bejelentkeznünk az internetes bankunkba, elég, ha az applikáció megtalálható a telefonunkon, onnan könnyedén intézhetjük a pénzügyeinket. Az átutalás sokkal átláthatóbb lett, a limitmódosítás csak pár tapintásra van, a bankszámlaszámot pillanatok alatt elküldhetjük, a hitelkártya-egyenlegünket könnyedén feltölthetjük. Még a QR kódos átutalás is a lehetőségek között van! Az alkalmazást állandóan frissítik, hogy mindig naprakész legyen.

Ki és miért hívhat erről a számról: +3614865436 ?

Az elmúlt időszakban azonban többen kezdtek hívásokat kapni a +3614865436 számról és felmerült a kérdés, hogy kié ez a szám is mi lehet a célja. Többen gondoltak pénzes lehúzásokra, sőt olyan automatizált hívásra, ami az élő telefonszámokat keresi. Ám ezek közül egyik sem igaz, a választ a Raiffeisen Banknál kell keresni.

Mindenképp fontos megjegyezni, hogyha egy idegen szám hív minket, elkéri az adatainkat és valamilyen banki dolgozónak adja ki magát, kérjük el a nevét és a mellékszámát. Így, ha felhívjuk a Raiffeisen Bankot például és bediktáljuk az adatokat, akkor ugyanahhoz az emberhez fogunk visszakerülni. Innen tudhatjuk például, hogy ezek a Raiffeisenes hívások nem szeretnének nekünk rosszat. Ezek a hívások általában tájékoztatók, akár személyre szabottak, akár értesítések.

Azonban, ha valamit telefonon szeretnék intézni, nem ezt a számot kell hívjuk, ezt hagyjuk meg a bank marketingeseinek, vagy azoknak, akik éppen ezt a telefont kezelik. Pár másik telefonszám áll a rendelkezésünkre, ha az ügyeinket szóban, mégsem helyben szeretnénk elintézni.

A legjobb, ha a frissült Raiffeisen Bank appot használjuk, azonban, ha ez nem áll a lehetőségünkben, akkor érdemes megnézni a bank weboldalát, ahol több 80-as szám van felsorolva, kiválaszthatjuk a nekünk kellő pontot és annak megfelelően kérhetünk segítséget. Foglalhatunk időpontot, ha nem szeretnénk a bankban várni, de több telefonos szolgáltatást is igénybe vehetünk. A bankkártyánkkal kapcsolatos akciókat végrehajthatjuk így, például aktiválhatjuk, de be is fagyaszthatjuk. Változtathatunk az adatainkon, ha erre lenne szükség, és átutalást is intézhetünk.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!