Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-01-17 15:30:42
Olvasási idő: 2 perc
Kategória: Mobil internet

Feltöltőkártyás mobilinternet összehasonlítás

Habár az megegyezik mindhárom kiszolgálónál, hogy biztosítanak különböző típusú, illetve különböző nagyságú és forgalmú mobilinternet csomagokat feltöltőkártyás felhasználók részére. Tehát az biztos, hogy akárhol van feltöltőkártyás telefonunk, mindhárom helyen megtehetjük azt, hogy először csak kipróbáljuk a szolgáltatást, egy alapfokú csomaggal, ami valahol ingyenes, valahol pedig nem, de az elmondható általánosságban, hogy nem sok adatforgalmat garantál a legkisebb csomag.

Persze ami szintén biztos, hogy ha nem vagyunk megelégedve a kezdőcsomaggal, vagyis ezzel a kis adatforgalommal, akkor egy sms-, vagy egy telefonhívás után máris átválthatjuk a díjcsomagunkat egy nagyobbra. Az egyes szolgáltatóknál szintén különbözik az, hogy ha túlléptük a megállapított adatforgalmat, akkor kell e fizetni plusz túllépési díjat, vagy sem.

Egyes szolgáltatók csak lelassítják ilyen esetben az internetsebességet, míg mások plusz díjat számítanak fel. Tehát amint láthatjuk, mindhárom szolgáltatót illetően vannak bizonyos különbségek, de azért hasonlóságok is a feltöltőkártyás mobilinternetet illetően.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!