Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2017-11-08 12:24:48
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Utazás

Gondolj máshogy a reptéri parkolásra!

A különbség elsősorban abban mutatkozik meg, hogy a terminál közelében elhelyezett zónákat csak rövid ideig tartó megállás során vesszük igénybe, tehát ezeket inkább megállóként kell említeni, mintsem klasszikus parkolóként. Ezek ideális választást jelentenek abban az esetben, ha valamely szerettünket kihoztuk a reptérre, esetleg eljöttünk elé.

Ha elég gyorsak vagyunk, akár az 5 perces ingyenes időtartamba is beleférhetünk. Ilyenkor a megállásért egyáltalán nem kell fizetnünk.

A parkolóhelyek kiválasztásával érdemes már az indulás előtt törődni. Ma már korszerű online felület áll rendelkezésre, ahol a foglalást pillanatok alatt elvégezhetjük. Ennek köszönhetően a számunkra leginkább megfelelő parkolóhelyet választhatjuk ki, illetve foglalhatjuk le. Érdemes tehát már az indulás előtt megfontolni, hol szeretnénk parkolni. Az igényeinknek megfelelő parkolózóna kiválasztása érdekében tartsuk szem előtt a parkoló és a terminál közötti távolságot, noha a transzfer szolgáltatásnak köszönhetően nem kényszerülünk gyaloglásra.

Amennyiben kiemelt biztonsági intézkedéseket szeretnénk igénybe venni, az esetben a Business Parking névre keresztelt zóna jelenti a legjobb választást. Itt nem csak a klasszikus biztonsági rendszer és megfigyelő kamerahálózat áll rendelkezésre, hanem kiemelt ügyfélszolgálati kapcsolattartás is. Ugyanakkor érdemes górcső venni a kiszemelt parkolózóna díjszabását is, mivel a különböző zónák parkolási díjai akár jelentősen eltérhetnek egymástól. Ha fontos számunkra, hogy a reptéri parkolás a lehető legolcsóbb legyen, akkor érdemes előnybe részesíteni a legtávolabbi zónákat.

Fontos megemlíteni azt is, hogy egyre több parkolóhely áll rendelkezésünkre abban az esetben is, ha kisbusszal vagy egyterű gépjárművel szeretnénk érkezni, ráadásul ezeket a helyeket alapáron vehetjük igénybe. A növekvő igénynek köszönhetően egyre több zónában alakítottak ki ilyen nagyméretű parkolóhelyeket, így már igényeink alapján dönthetünk, a terminálhoz közelebbi vagy távolabbi parkolókat szeretnénk igénybe venni.

A nagyméretű parkolóhelyek mellett számos társított szolgáltatás igyekszik kényelmesebbé tenni a várakozást. Ha szeretnénk hasznosan eltölteni az időt, akár a gépkocsink tisztítására alkalmas speciális eszközöket is használhatjuk. Ideje máshogyan gondolni a reptéri parkolásra; ha elegünk van a kényelmetlen tömegközlekedésből és az irreálisan drága taxikból, akkor tegyünk egy próbát és érkezzünk saját gépkocsival!

Tetszett? Osszd meg másokkal is!