Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-10-12 05:53:20
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Mit kell tudni a hazakísérő telefon szolgáltatásról?

Legszívesebben felhívnánk valakit, hogy legalább a rossz emberek lássák, hogy folyamatosan kommunikálunk, és elmenjen a kedve a támadástól. De kit zavarnánk ilyen későn?

Ez az élethelyzet mindennap fennáll, és rengeteg hölgy éli át. Ahogy beköszönt az ősz, úgy kell elbúcsúznunk a nappali fény erejétől, és megszokni, hogy a sötétben mindig leselkedhet valaki. Nem jó érzés így gyalogolni, és pont ezért találták ki a hazakísérő telefont. Ahogy a neve is adja, hazakíséri a hívót. Persze, nem arra kell gondolni, hogy valaki eljön értünk, hanem arra, hogy telefon keresztül beszélgethetünk a lakásunkig.

Hogyan segít a hazakísérő telefon?

Ezt a szolgáltatást főként este tudjuk használni, létezik egy ingyen hívható szám és egy alapdíjas is. Tény, hogy nem fog szó szerint megvédeni minket a támadásoktól, azonban nem mindegy, hogy az áldozat egyedül gyalogol, vagy valakivel beszélget közben.

Azok az emberek, akik a tárcánkra és a telefonunkra vágynak, szeretnének a sötét része maradni, mindent meg fognak tenni azért, hogy ne lepleződjenek le. Ha támadás közben a másik fél hívja a rendőrséget, akkor nagyobb az esély arra, hogy elkapják. Éppen ezért, ha beszélünk valakivel, akkor talán nem minket fognak kipécézni.

A hazakísérő telefon emellett szellemi nyugalmat ad. Sokszor van arra példa, hogy az agyunk és a képzelőerőnk megtréfál minket, és feleslegesen érezzük magunkat veszélybe. Ez olyan, mint amikor egy szűk utcán gyalogolunk, és szembe jön valaki. Ha ez a valaki félelmetesebb külsővel rendelkezik, akkor hirtelen összeszorul a gyomrunk.

Ráadásul, ha ebben a pillanatban egy autó is jön felénk, akkor azonnal elhisszük, hogy összedolgoznak, és már kész is a rémálom. Az a lehetőség, hogy közben beszélgethetünk valakivel, mindenképpen megnyugtatja a lelkünket, és talán még a figyelmünket is eltereli.

Kinek ajánlott a hazakísérő  szolgáltatás?

Egy szóval válaszolva mindenkinek. Gyakran esünk abba a hibába, hogy csak a nőkkel történnek rossz dolgok, de persze ez nem igaz. A hölgyek és urak ugyanúgy megijedhetnek és retteghetnek egy elhagyatott városrészben, ez nem jelenti azt, hogy bárkinek is szégyenkeznie kéne.

Az is lehet, hogy idősebbek vagyunk, és kénytelenek vagyunk egy késői órán kint lenni. Mindenki tudja, hogy ilyenkor nem fogunk nagyon ellenkezni, és úgymond könnyű prédákká válhatunk, ráadásul még elfutni sem fogunk tudni. Ha túl fiatalok vagyunk, akkor szintén teljes jogunk megvan a rettegéshez.

Nem számít a nemünk vagy az életkorunk, ha későn kell mennünk valahová, akkor nyugodtan éljünk a hazakísérő telefonnal.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!