Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-12-03 12:37:24
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

Játéknet telefonszám ha játékot rendelnénk, vagy panasszal élnénk

Ha kérdésünk van, vagy reklamálnánk, akkor az ügyfélszolgálat áll rendelkezésünkre, melyet telefonos úton, e-mailbe, vagy a Játéknet hivatalos weboldalán keresztül (www.jateknet.hu), az „Üzenet küldése nekünk” kék színű gombra kattintva, chatfalon keresztül érhetünk el. Természetesen ezeken kívül a postai út és a személyes megkeresés is az alternatívák között szerepel.

Játéknet telefonszám és elérhetőségek pontosan

Az ügyfélszolgálat a +36 1 700 4230-as telefonszámon érhető el. A sztenderd szöveg meghallgatása után automata menüből válaszhatjuk ki, mit szeretnénk:

1-es gomb - folyamatban lévő rendelések:

1.1. - megrendelésed állapota

1.2. - rendelés módosítása

2-es gomb - átvett rendelések:

2.1. - hibás, sérült termékek

2.2. - garanciális problémák

2.3. - elállás, cserejog

2.4. - kiszállítással kapcsolatos ügyintézés

3-as gomb - megrendelés, általános információk:

3.1. – nyitvatartásunk

3.2. - új rendelés leadása

3.3. - termékeinkkel kapcsolatos információk

3.4. - tájékoztató a személyes átvétellel kapcsolatban

3.5. - kiszállítási módok

3.6. - fizetési lehetőségek

Ha nem a telefonos megkeresést választjuk, akkor írhatunk elektronikus levelet a Játéknetnek, mégpedig az [email protected] e-mail címre. Az elérhetőségeknél, a weboldalon legalulra görgetve az e-mail címre rá is kattinthatunk, mert ha tudjuk használni az Outlook lehetőséget, akkor azonnal írhatjuk is, amit szeretnénk kommunikálni a Játéknet játékwebáruház felé. Ha nem Outlookozunk, akkor egyszerűen csak másoljuk kis a címet és járjunk el a hagyományos e-mailírási módon.

Ha még ennél is egyszerűbb megoldásra vágyunk, akkor kattintsunk az e-mail cím alatt látható kék színű „Üzenet küldése nekünk” Messenger gombra. Új ablak fog megnyílni, melyen lehetőségünk van facebook fiókunkba bejelentkezni és a Messenger szolgáltatást használva kommunikálni a webáruház ügyfélszolgálatával.

A postai úton való megkereséshez a 1117 Budapest, Hunyadi János út 4. címre van szükségünk, de ugyanezen a címen fogjuk megtalálni magát a személyes ügyfélszolgálatot is, melyet felkeresve személyesen kérhetünk segítséget. Játéknet telefonszám felhívásával egyébként ez ügyben is adnak felvilágosítást, de a weboldalon térkép és utcaképek, jól látható nyilakkal segítik az odajutást.

Üzenet küldése űrlap kitöltésével a játéknet számára

A Játéknet weboldalán a „kapcsolat/elérhetőség/ útvonalon megtalálhatjuk az online kitölthető űrlapot, mely szintén alkalmas kérdések felevésére vagy reklamáció küldésére. Egy legördülő menüből választhatjuk ki, hogy milyen témában keressük a Játéknetet: általános kérdések/Technikai segítség kérése/”Hogy áll a megrendelésem?”/Termék reklamáció.

Ezt követően adjuk meg nevünket, majd E-mail címünket, végül pedig írjuk mega nagyobb rubrikába az üzenetet. Itt megadhatjuk a telefonszámunkat is, melyen az ügyfélszolgálat munkaidőben mielőbb felhív minket. Természetesen ez utóbbi csupán opcionális. ha kipipáltuk és bizonyítottuk, hogy emberek vagyunk és nem robotok, kattintsunk a nagy kék „ÜZENET KÜLDÉSE” gombra és nincs más dolgunk, csak várni a választ.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!