Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-08-16 20:44:23
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Kisipari dugattyús kompresszorok

Az 1-3 lóerős villanymotor teljesítménnyel, valamint 6-100 literes tartállyal rendelkező dugattyús kompresszor a legegyszerűbb változatként számon tartott. Nem véletlen, hogy otthoni barkács célokra is gyakran esik az ezermesterek választása a közvetlen hajtású dugattyús kompresszor családok valamelyikére. A btkkft.hu ezeket kisipari célokra is ajánlja, hiszen egyszerűen szállítható, és bárki által könnyen használható dugattyús kompresszor szolgálja már e típusok esetében is a munka kényelmét és magas minőségét.

Ékszíjhajtás és öntött vas hengerek

A nagyobb teljesítménynek megfelelően kéthengeres, ékszíjhajtású, két fokozattal is működtethető változatban állnak rendelkezésre az ékszíjhajtású dugattyús kompresszor típusok. Ezek teljesítménye elérheti akár a 10 lóerőt is, és tartályméretük is messze meghaladja a barkácsoláshoz ajánlott fajtákat, hiszen 25-500 literes tartálymérettel rendelkeznek. A speciális zajszigetelő burkolatnak köszönhetően a munkavégzés csendesebb, az öntöttvas hengerek pedig az időtálló minőséget biztosítják.

Robbanómotoros dugattyús kompresszorok terepre is

Kisipari tevékenység alkalmával is előfordulhat, hogy a dugattyús kompresszor használata során a nagy teljesítmény mellett a mobilitás is fontos szerephez jut. Ilyenkor a felfújható gumikerekekkel ellátott, robbanómotoros változatok használata javasolt, melyek még nehéz körülményeket teremtő terepen is egyszerűen mozgathatóak. Nagy előnyük, hogy akkor is használhatóak, ha nincsen elektromos áram a közelben, ezt a kisipari tevékenység során, több területen is kitűnően ki lehet használni.

Dugattyús kompresszorok speciális igényeknek megfelelően

Vannak olyan kisipari feladatok, amelyeknek a kimagasló minőségű, egyedi jellemzőkkel bíró dugattyús kompresszor típusok felelnek csak meg igazán. Speciálisan ilyen a fogászati kompresszorok ellátta feladat, mely során a szennyeződés nélküli, tiszta sűrített levegő előállítása a cél, lehetőleg minél csendesebben. Az olajmentes dugattyús kompresszor tisztántartása rendkívül egyszerű, a magas minőségről pedig kívül-belül fényezett tartály gondoskodik.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!