Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-01-28 12:16:44
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Központi Netrisk telefonszám mindennemű ügyintézéshez

  • Autóbiztosítások
  • Utasbiztosítás
  • Lakásbiztosítás
  • Kiegészítő biztosítások

De ezeken a biztosítástípusokon kívül kínálnak távközlési csomagokat, személyi kölcsön kalkulátorral segítik meglévő és leendő ügyfeleiket, bankkalkulátor áll rendelkezésünkre weboldaluk nyitólapján, valamint a „netriskauto.hu” fül alatt legújabb szolgáltatásukat találhatjuk meg. Ez a legújabb szolgáltatás nem más, mint egy használtautó portál. A Netrisken tehát nem csak kalkulációkat végezhetünk, nem csak biztosításokat köthetünk, de már használtautót is vásárolhatunk. Autó, kölcsön és biztosítás egy helyen. Ilyen széleskörű szolgáltatáshoz elsőre akár még meglepően kevésnek is tűnhet az az egyetlen megadott telefonszám. Ám az automata menü minden problémát megold.

Mikor hívható a Netrisk telefonszám?

A 06 (1) 413 - 3480-as Netrisk telefonszám hétköznapokon hívható. Hétfőn 8:00-tól 20:00-ig, kedden 8:00-tól 17:00-ig, szerdától péntekig pedig 8:00-tól 16:00-ig. A vonal leterheltsége változó, de az általános csúcsidőszakban kell itt is a legtöbbet várakoznunk. tapasztalatok alapján általában van várakozási idő. Ez nem is csoda, hiszen rengeteg szolgáltatással rengeteg ügyfél is jár, valamint egyre szélesedik az online biztosítási portál ügyfeleinek köre.

Ha a lehető legkevesebbet szeretnénk várakozni az az ügyintéző kapcsolásáig, akkor érdemes a hétfő koraesti órákat választani hívásunk indítására, vagy pedig szerdai és csütörtöki napra a kora reggeli órákra időzíteni a telefonos megkeresést. Átlagban ezekben az időszakokban a legkevésbé telített a vonal. Természetesen ezek nagyon változékony adatok, csupán a statisztikára támaszkodva adhatunk hozzávetőleges információkat ilyen dolgokkal kapcsolatban.

Netrisk elérhetőséget a telefonos ügyfélszolgálaton kívül

A Netrisk egy online biztosítási alkusz cég, most már használtautó értékesítéssel is, ám ennek ellenére minden lehetséges módon fel lehet venni velük a kapcsolatot. hatalmas székházat tartanak fenn Budapest XIII. kerületében, telefonon kívül faxon küldhetünk iratokat, valamint a weboldalon keresztül chat ablakban és elektronikus formában vehetjük fel velük a kapcsolatot. Természetesen a postai út is nyitott, ahogy a saját e-mail fiókból küldött elektronikus levél megoldás is.

Faxot a következő számon küldhetünk: 06 (1) 413 – 3490

Postai úton való megkereséshez a következő adatokra van szükségünk: Netrisk.hu Első Online Biztosítási alkusz Kft., 1441 Budapest, Pf. 102.

A Netrisk.hu személyes megkereséséhez a cím pedig a hatalmas irodaház címe, melyben üzemelnek: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49.

A Netrisk telefonszám egyébként a Netrisk.hu weboldal bármely aloldalánál könnyedén megtalálható, ha a jobboldalon feltűnő, fehér alapon kék fülhallgatót ábrázoló kis fülre kattintunk. Itt az ügyfélszolgálat fentebb említett telefonszáma található, plusz egy websegéd kód létrehozására is van lehetőség.

Amennyiben már a Netrisk ügyfelei vagyunk, létrehozhatjuk saját regisztrált fiókunkat is weboldalunkon, és adatainkkal belépve további lehetőségek közül választhatunk, valamint az ügyintézés is gördülékenyebbé válik.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!