Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-12-07 17:15:20
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

Mall telefonszám reklamációhoz, csomagkövetéshez

Ehhez a széleskörű termékkínálathoz és hatalmas választékhoz kiváló ügyfélszolgálatot kellett összerakni, hogy a kezdetektől rohamosan növekedő igényeket ki lehessen elégíteni.

A megközelítőleg 100.000-féle termék hatalmas mennyiségű megrendelést indukál és a szállítással, termékekkel, számlázással kapcsolatban napi szinten hatalmas leterheltségre kell számítani.

Mikor hívható a Mall telefonszám?

A +36-1-205-3006-os Mall telefonszám hétfőtől péntekig hívható munkaidőben, azaz reggel 8:00-tól délután 18:00-ig. Ezt a telefonszámot hívhatjuk, ha bármilyen kérdésünk, kérésünk vagy problémánk merülnek fel, ám mindenekelőtt érdemes egy pillantást vetni a Mall.hu hivatalos weboldalának gyakran ismételt kérdéseire, mert a GY.I.K.-ben roppant széleskörű tájékoztatással igyekeznek gyorsítani a problémamegoldást.

Amennyiben nem találtuk meg a számunkra szükséges információt a weboldalon, a telefonos ügyfélszolgálathoz fordulva szinte biztosan megfelelő segítséget fogunk kapni.

Ha a telefonos megkeresést választjuk, akkor az automata menü két lehetőséget kínál, miután elmondta a kötelező, már jól ismert köröket:

  • 1-es gomb – Kérdések terméktulajdonságok kapcsán
  • 2-es gomb – Meglévő rendeléssel kapcsolatos ügyintézés

Ha a 2-es gombot választjuk, azaz már meglévő rendelésünkkel kapcsolatban keressük a webáruházat, érdemes előkészíteni a rendelési számot. A rendelési szám alapján tudja az ügyintéző gyorsan és hatékonyan beazonosítani, mely küldeménnyel kapcsolatban kerestük fel a Mall.hu-t. Erre egyébként a weboldalon is felhívják kedves ügyfeleik figyelmét.

Mall telefonszám hívása helyett online ügyfélszolgálat

A Mall.hu a telefonos elérhetőségen kívül elektronikus utat is kínál. E-mail elérhetőségük három is van, témánk és e-mail fiókunk alapján kell kiválasztanunk, melyik e-mail címre írhatunk.

  • Általános kérdésekkel az [email protected] e-mail címen keressük a webáruházat.
  • Reklamálni a [email protected] e-mail címen lehet, ez a panaszkezelő online elérhetőségük.
  • Amennyiben freemail.hu, citromail.hu, indamail.hu vagy vipmail.hu e-mail szolgáltatónál vagyunk, a [email protected] e-mail címre küldhetjük el levelünket.

A mall.hu-na a GY.I.K. rendkívül körültekintően lett megszerkesztve, tartalma pedig a legtöbb feltehető kérdésre választ ad. Ezen kívül megrendelésünk állapotát is ellenőrizhetjük. A gyakran ismételt kérdések között könnyű navigálni, mert témánként kattinthatunk, szűrhetjük az információkat és nem kell végigolvasni minden egyes bekezdést a számunkra szükséges tudnivalót keresve.

A Rólunk részben pedig a vásárlás menetéről is pontos, részletekbe menő információ áradat zúdul, így mielőtt telefonálhatásba kezdenénk, érdemes böngészni a mell.hu hivatalos weboldalán, mert az esetek legnagyobb részében a kérdésünk ott van a válasz.

Ha levelet vagy postai úton bármit szeretnénk küldeni a mall.hu webáruháznak, akkor ezt a 1139 Budapest, Váci út 99.-es levelezési címre tehetjük meg.

A Mall.hu lépést tart a korral, így természetesen már mobil applikáción keresztül is elérhető. A mobilos verzió minden tekintetben ugyanúgy kiszolgálja a megrendelőket, mint az asztali gépre tervezett online felület.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!