Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-10-13 05:45:42
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: T-home

Melyik a legújabb Xiaomi telefon?

Legjobb Xiaomi telefon a csúcskategóriában

2020-ban egy csúcskategóriás készüléket köszönthetünk, amit a Xiaomi Mi 10 nevet kapta, és okkal küzd meg a legjobb címért. Ennél a készüléknél figyeltek az esztétikára, ugyanakkor a fényképezésé is a hangsúly. A 108 megapixeles kamera biztosan sokak kedvence lesz, nem is beszélve a 6,67 hüvelykes képernyőről.

A képernyőnél meg kell állnunk kicsit, mivel 144 Hz a frissítése. Azonban mindez adaptív megoldás, ami annyit jelent, hogy a telefon megtanulja a szokásainkat, és aszerint aktiválja vagy kapcsolja ki bizonyos applikációknál. Azok, amiket gyakran használunk 144 Hz-cel fognak futni, a többi viszont kevesebbel. Ez nem csak a felhasználói élményt javítja majd, hanem az akkumulátort is kíméli.

A processzor igazi csúcskategóriás szintre lép, a Snapdragon 865 a legnehezebb játékokat is elbírja majd, nem is beszélve a 5G támogatásáról. Alap memóriának itt már 128 GB jár, ami a pénztárcánknak és az alkalmazásainknak is kedvező.

A készülék tükörszerű hátlappal rendelkezik, amin az összes ujjlenyomat meg fog látszódni, bár kinézetre nagyon vagány. Ahogy fentebb is említett a csúcskategóriához csúcs ár is tartozik, így nem biztos, hogy sokan fogják lecserélni a már meglévő telefonjaikat.

Ha nem csak az érdekel, hogy melyik a legújabb Xiaomi telefon, hanem az is, hogy mit tudunk jobb áron beszerezni, akkor olvassuk tovább a bejegyzését.

A középkategória nyertese

A Redmi Note 9 nevét piacra dobott készülék az újak között szerepel, azonban sokkal megfizethetőbb áron kapható. Minden tulajdonsággal fel van övezve, ami ahhoz kell, hogy tényleg meghódítsa az egész piacot. Egy olyan készülék előtt állunk, amit a kínai gyártó évek óta képvisel, méghozzá a jó ár és jó minőség kategóriát.

Itt Snapdragon 720-as processzort kapunk, ami elég erősen működik ahhoz, hogy ne zavarja meg a játékokat, és a munka is megszakítások nélkül teljen el.

Ehhez jön hozzá az 5020 mAh kapacitású akkumulátor, ami a Mi 10-zel is felveszi a versenyt. Már nem kell attól félnünk, hogy a nap felénél készülék nélkül maradunk, kedvünk szerint használhatjuk egészen estig. Azok, akik kevesebbszer nézik a képernyőt, azok akár 2 napos üzemidőt is tapasztalhatnak.

Ha arra kéne válaszolnunk, hogy melyik a legújabb Xiaomi telefon, amit érdemes megvenni, akkor biztosan a Note 9 Pro lenne a javaslatunk. Kapunk NFC-t, hogy egyetlen mozdulattal tudjunk fizetni. Az Android 10 biztosan frissülni fog, úgyhogy nem kell lemondani az újdonságokról sem. A 64 megapixeles kamera mindent rögzíteni tud, a színek professzionális képek elkészítésére ösztönzik majd a felhasználókat.

Most, hogy tudjuk, melyik a legújabb Xiaomi telefon, már csak a vásárlás van hátra.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!