Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-03-14 11:23:05
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Nagyon különleges tudakozó ez a Tudakozó plusz

Miben segít a nagyon különleges tudakozó?

A nagyon különleges tudakozó ezen kívül közérdekű információk mellett akár általános tudományos témákban, művészeti tudnivalók kapcsán, de még e-mail és weboldalcímek keresésének lehetőségével is várja a hívásokat. Kis túlzással mindaz, amit a szimpla belföldi tudakozó nem tud, de szerinted olyan adat, ami összességében kideríthető lehet, vagy nem titkos, az a tudakozó plusz által kideríthető.

Példának okáért amennyiben éppen sietünk valahová, és menet közben jut eszünkbe, hogy pénzre lenne szükségünk, akkor a legegyszerűbb módja, hogy kiderítsük, van-e a közelben egy ATM, hogy felhívjuk a tudakozó pluszt, a bejelentkező munkatársnak pedig problémánk rövid, tömör és érthető felvázolása mellett elmondjuk azt is, hogy helyileg pontosan hol, milyen kerületben, milyen utcán tartózkodunk. Amennyiben ezeket az adatokat elmondtuk, a segítség garantált. Ne feledjük ugyanakkor, hogy minél pontosabb adatokkal tudunk szolgálni, annál biztosabb a találat esélye is, ha tehát például elmondjuk, hogy milyen banknál vagyunk, sokkal hasznosabb találatot kapunk majd.

Egy plusz a tudakozó plusz

A tudakozó plusz ezen felül számtalan más esetben is hívható, így például megtudakolhatjuk akár régióra pontosan is, hogy milyen időjárás várható a közelben, esetleg egy nyaralási helyszínen, meddig van nyitva a helyi postahivatal, milyen filmet játszanak a mozikban, a színházakban, esetleg ki a város legjobb és legolcsóbb víz-, gáz-, esetleg fűtésszerelője, aki dolgozik és rövid időn belül ki is érne hozzánk a probléma elhárításának érdekében. Szintén ez a tudakozótípus hívható abban az esetben is, ha például autómentőre, virágra, ételre vagy valami másra lenne szükségünk, de nincs a közelben internet, lusták vagyunk keresni, esetleg nincs időnk ilyesmire. A tudakozóban a problémánk felvázolását követően garantáltan azonnal kapjuk a legközelebbi és legjobb elérhetőségeket.

Ami fontos, hogy a tudakozó mindig csak kezelői szolgáltatást nyújt, tehát megkeresi és kiadja a számára elérhető, publikus információkat, a tartalomért azonban semmilyen felelősséget nem tud vállalni. Ha tehát az adatbázis szerint egy étterem kínál vegetáriánus ételt, de a helyszínen kiderül, hogy ilyen már nincs, azért a tudakozót nem lehet felelősségre vonni.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!