Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-04-22 06:14:56
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Kereskedelem

Panda Piac telefonszám tudakozó – 06213344028

Mikor hívjuk a Panda Piac telefonszámát, a 06213344028-at?

A Panda Piac telefonszámát, a 06213344028-at minden olyan esetben hívhatjuk, ha a termékkel kapcsolatban kérdés vagy gond merült fel. Előfordulhat, hogy hibás terméket kapunk, ilyenkor a cég 10 napon belül garanciálisan kicseréli nekünk a terméket. Ráadásul a legtöbb termékre él a 14 napos pénz visszafizetési garancia, így ezt is választhatjuk, ha nem megfelelő az áru, amit kaptunk. De bármilyen egyéb panasszal is fordulhatunk a cég munkatársaihoz, és a netes vélemények alapján segítségünkre is lesznek.

Mindezt telefonon tudjuk intézni, hiszen a Panda Piac online áruház, saját bolttal nem rendelkeznek, így minden esetben telefonon vagy e-mailen keresztül tudunk intézkedni. A telefonos ügyintézés talán kicsit gyorsabb, és sokak számára megnyugtatóbb, hogy személyes kapcsolatfelvétellel tudják intézni a panaszukat, ráadásul hatékonyabb is tud lenni, hiszen a feltett kérdésekre azonnal kapunk választ, nem kell több levelet váltani egy panasz megoldásához. A cég munkatársai nagyon segítőkészek, bátran forduljunk hozzájuk.

Milyen ügyben kereshetnek minket a Panda Piac telefonszámáról?

Az is előfordulhat, hogy a Panda Piac munkatársai keresnek minket. Ez főként akkor történhet meg, ha rendeltünk tőlük, és a szállítással kapcsolatos adatokat és időpontokat akarják velünk egyeztetni. Magát a szállítást nem ők fogják intézni, hanem a GLS futárszolgálat, így ha a szállítás pontos idejével van problémánk, azt a futárszolgálat ügyfélszolgálatán tudjuk jelezni, akár telefonon, akár a weboldalukon keresztül. A Panda Piac a szállítás várható napjával, vagy épp a csomag méretével kapcsolatban keres.

Természetesen akkor is hívhatnak minket, ha az e-mailes panaszbejelentés során megadtuk a számunkat, és telefonos visszahívást kértünk, vagy maga az ügyintéző látja jobbnak a telefonos megkeresést. A Panda Piac a hívásokat ügyfélszolgálati időben, 9:00 és 17:30 között fogja bonyolítani. Attól nem kell tartanunk, hogy más ügyben, esetleg termékajánlás vagy piackutatás céljából keresnek meg minket. Ha a Panda Piac számról, a 06213344028-ról hívnak minket, bátran vegyük fel.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!