Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-01-17 15:27:21
Olvasási idő: 2 perc
Kategória: Mobil internet

Pendrive internet

A pendrive internet legfőbb jellemzője, hogy akár a nyaralás, vagy túrázás során az mező közepén vagy egy napfényes tengerparton is élvezhetjük az internet adta előnyöket, és szörfölhetünk a világhálón. Ezzel a technikával az adatátvitel vezeték nélküli rádióhullámok segítségével történik, így bármikor, bárhol internetezhetünk a világban.

A pendrive internetet több módon használhatjuk, elsősorban az egyik módja ennek, hogy valamely szolgáltatónál előfizetünk ilyen internetre, így a szolgáltató által előre meghatározott, számunkra megfelelő állandó sebességet és megfelelő minőségű internetet biztosít, olyan gyorsasággal, amilyenre előfizetünk.

Ebben az esetben mi magunknak választhatjuk ki, hogy milyen sebességet és mennyi adatforgalmat szeretnénk kapni az adott szolgáltatótól havonta. Amennyiben szerződést írunk alá, úgy a hűségnyilatkozat ellenében valamilyen mértékű kedvezményt is kapunk általában.

Magyarországon mindhárom nagyobb mobiltelefon szolgáltatójánál van lehetőségünk ilyen jellegű, pendriveos internet előfizetésére, így választhatunk a Vodafone, a Telenor, vagy a T-mobile kedvezőbbnél-kedvezőbb ajánlatai közül.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!