Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-12-17 16:41:19
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

TNT telefonszám – Ha expressz szállítás kell bárhová

A weboldalukon böngészve rengeteg információt találunk a nemzetközi és interkontinentális csomagküldéssel kapcsolatban, mely tájékoztatás messze túlmutat a „Hogyan küldjek csomagot?” témán.

A nemzetközi szállításhoz kapcsolódó szinte teljes információs skálát hozzák, amit pedig nem találunk meg weboldalukon, arra hasznos linkek mutatnak szintén tőlük, vagy pedig az ügyfélszolgálatuk valamilyen úton való megkeresésével választ kaphatunk kérdéseinkre.

Melyik TNT telefonszám segít nekem itthon és külföldön?

A TNT Express nemzetközi csomagküldő külön nemzeti és nemzetközi telefonszámon áll ügyfelei és leendő ügyfelei, valamint partnerei és leendő partnerei rendelkezésére. Tulajdonképpen e két telefonszám inkább csak ügyfélszolgálat, de mindenkinek megfelelő eligazítást tudnak adni. Az express csomagküldő szolgáltatás nemzeti telefonszáma a hét minden napján, a nap minden órájában hívható 06 8031 3131-es hívószám, míg az ugyanezen feltételekkel hívható nemzetközi szám a +36 1/ 431 3131.

A TNT Express nem csupán telefonon érhető el. A hivatalos weboldalon, mint említettük, a „Küldjön üzenetet!” gombra kattintva egy űrlap segítségével is feltehetjük kérdéseinket. Az űrlapon meg kell adnunk vezetéknevünket, keresztnevünket, cégünk nevét, e-mail címünket, majd pedig ezt követően írhatjuk is észrevételeinket, megjegyzésünket, kérdéseinket vagy éppen panaszainkat.

A személyes adataink és elektronikus elérhetőségünk megadásán kívül lehetőség van megadni az elvárt megszólítást (úr/hölgy/kiasszony stb), telefonszámunkat, lakhelyünket vagy székhelyünk címét, ügyfélszámunkat (amennyiben rendelkezünk ilyesmivel).

Ezen kívül, ha egy küldeményt érintő visszajelzést szeretnénk intézni a TNT Express felé, akkor a fuvarlevélszám megadása is fontos. Ha minden szükséges adatot megadtunk és megírtuk mondandónkat, már csak biztosítanunk kell a rendszert arról, hogy nem robottal állnak szemben és küldhetjük is a levelet.

Egyébként rendkívül érdekes, hogy a TNT Express weboldalának minden aloldalán lehetőségünk van az adott oldal bármely részletével kapcsolatban visszajelzést küldeni. Ezt úgy tehetjük meg, hogy a jobb oldalon mindig jelenlévő „Visszajelzés” fülre kattintunk. Megjelenik egy kis ablak, ebből kiválaszthatjuk, hogy az előbb említett és részletezett általános visszajelzést szeretnénk e küldeni vagy pedig specifikusan egy dologról mondanánk el a véleményünket.

Nagyvonalakban a TNT Expressről

A TNT Express telefonszám hívásával mindent megtudhatunk a csomagküldő szolgáltatásról, ahogy a weboldalon is széleskörű tájékoztatásban lehet részünk. A TNT Express egy nemzetközi, interkontinentális csomagküldő, szállítmányozó, logisztikai vállalat, mely bármekkora csomagot eljuttat bárhova, még a speciális szállítási igényű küldemények megfelelő kézbesítésére is megtalálja a megoldást. Számos kritériumot felsorolhatunk azzal kapcsolatban, hogy miként szeretnénk szállíttatni csomagunkat, így nem véletlen a TNT népszerűsége.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!