Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2019-01-02 11:37:22
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Transferwise telefonszám – Már magyarul is elérhető szolgáltatás

A Transferwise már nem csak angol, spanyol, olasz, portugál nyelven érhető el, de magyarul is, sőt, a lehetőségek sora egyre növekszik, ahogy a kiválasztható pénznemek skálája is egyre szélesebb.

Milyen telefonszámon érhetem el a magyar Transferwise ügyfélszolgálatot?

A magyar nyelven elérhető Transferwise telefonszám a +36 1/408 8659 – es ügyfélszolgálati szám. Ezt a telefonszámot hétköznap délutánonként 13:00 és 18:00 között hívhatjuk. Amennyiben ebben az időszakban nem áll módunkban telefonálni vagy jobban szeretünk e-mailben érdeklődni, ügyet intézni, erre is kínál lehetőséget a magyar fordítást elkészítő csapat. Elektronikus úton a Transferwise-zal az [email protected] e-mail címen vehetjük fel velük a kapcsolatot.

A Transferwise telefonszám nem csak Magyarországon segít a magyaroknak

Természetesen, mivel egy applikációról, egy internetet csatornának használó szolgáltatásról van szó, a világ minden pontjáról elérhető. A magyarítás csupán annyit jelentett, hogy regisztráció után már a magyar nyelv is kiválasztható, mint a letöltött applikáció vagy a használt weboldal nyelve. Ezen kívül természetesen szükség van magyar ügyfélszolgálatra, magyar weboldalra is, melyben a „Gyakran ismételt Kérdések” és egyebek is elérhetőek az adott nyelven. A magyar fordítás és a magyarítás bevezettetése néhány lelkes magyarnak köszönhető, akik utána meg is osztották a jó hírt a nagyközönséggel és minden, magyaroknak szóló elérhetőséget megadtak, melyek közt természetesen ott a magyaroknak megfelelő Transferwise telefonszám is.

A magyar nyelv választhatóvá tétele, azaz a Transferwise weboldalának és az egész applikációnak a magyarra fordítása még nem hozta magával a magyar forint, mint választható pénznem bevezetését. Azonban euróban lehet pénzt fogadni. A forintos utalások helyett egészen jó alternatíva, ha többpénznemű számlát nyitunk fiókunkkal, mert így valóban a világ bármely pontjáról fogadhatunk utalásokat.

Ezek az utalások ráadásul semmilyen költséget nem jelentenek számunka, a banki lehetőséggel ellentétben ingyenesek, egyszerűek és nagyjából azonnaliak.

A több pénznemű Transferwise számla azt jelenti a gyakorlatban, hogy ilyen számla nyitásakor nem csupán egy számlaszámot kapunk, hanem azonnal négy számlaszám, kód adódik hozzá profilunkhoz.

Ezek a számlaszámok és kódok privátak, tehát a sajátjaink. A több pénznemű számlához kapunk:

• európai IBAN kódot

• brit számlaszámot és sort code-ot, azaz bankazonosítót

• új-zélandi számlaszámot

• egyesült államokban megfelelő számlaszámot és routing number-t, azaz bankazonosítót

• ausztrál számlaszámot és BSB kódot

Nagyjából minden olyan területet lefedő számlaszám és kódcsomag ez, amelyről a legtöbben utalásokat fogadnak, indítanak.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!