Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-12-19 16:40:20
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Vidanet telefonszám ügyintézéshez

Vidanet telefonszám – Mikor hívhatom?

A szolgáltató minden belföldi hálózatból díjmentesen hívható reggel 6:00-tól egészen késő este 22:00-ig. Ráadásul olyannyira ügyfélközpontúak, hogy ezen időszakon kívüli hívás esetén a következő munkanapon, reggel 9:00-ig visszahívják az őket kereső ügyfeleket. Az ingyenes hívható Vidanet telefonszám a könnyen megjegyezhető 1203. Ha szükséges dokumentumot is továbbítanunk a Vidanet számára, akkor az e-mailes és postai út mellett a könnyű, gyors és határozottan ideális fax a megoldás, melynek száma (96) 514-724. Így telefonos és faxon tulajdonképpen a legtöbb ügyintézés megoldható, kivéve természetesen az aláírást igénylőeket.

Egyéb Vidanet elérhetőségek

Nagyon sokan inkább az elektronikus úton történő kapcsolatfelvételt részesítik előnyben. Természetesen erre is nyújt lehetőséget a Vidanet, mégpedig az [email protected] e-mail címen. Ha nem szeretnénk az e-mail küldéssel bajlódni, belépni a saját fiókunkba, oda beírni a Vidanet e-mail címét, stb., akkor a szolgáltató weboldalán is feltehetjük kérdésünket.

A kérdés küldéséhez látogassunk el a www.vidanet.hu weboldalra, azon belül navigáljunk az „ügyfélszolgálat” aloldalra és ott találunk három narancssárga gombot: „KÉRDÉSEM VAN”, „SZEMÉLYESEN INTÉZEM”, „TELEFONÁLOK”. Ezek közül a „KÉRDÉSEM VAN” gombra kattintva megjelenik egy kitöltendő űrlap féleség, melynél a kérdésünk szövegét, a nevünket, ügyfélszámunkat, telefonszámunkat és e-mail címünket megadva vehetjük fel a kapcsolatot szolgáltatónkkal.

Természetesen ez a kapu nem csupán a Vidanet már meglévő ügyfeleinek áll nyitva. Az ügyfélszám megadására kijelölt rubrika alatt lehetőség van kiválasztani a „Még nem vagyok Vidanet ügyfél.” vagy a „Nem tudom az ügyfélszámomat.” eshetőségeket.

Amennyiben a személyes ügyintézést találjuk a legjobb megoldásnak, akkor Csorna, Győr, Harkány, Kaposvár, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Pécs, Siófok, valamint Tata városában kell felkeresnünk a Vidanet ügyfélszolgálati irodáját. Ezek pontos címéről a szolgáltató weboldalán találunk információt, az előbb említett „SZEMÉLYESEN INTÉZEM” gomb megnyomása után. Pontos címmel és térképpel segíti a könnyebb odajutást, ezen kívül minden ügyfélszolgálati iroda nyitvatartási idejét is megtaláljuk ugyanitt.

Ez utóbbi egyébként nagyon változó, ezért fontos megnéznünk az általunk felkeresni kívánt iroda saját nyitvatartási idejét. Ezzel szemben a Vidanet telefonszám központi, nincs külön ügyfélszolgálati száma az egyes irodáknak.

Egyes városokban nem csupán egy irodát tart fönn a cég. Győrben például három iroda közül is választhatunk. Az egyik a TESCO üzletsoránál, a másik Győr belvárosában található, míg a harmadik, amely a központi iroda szerepét tölti be, a Győr Plázában lehető fel. Mosonmagyaróváron két iroda áll az ügyfelek rendelkezésére.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!