Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra. Ha csak a T-mobile - Telekom telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. A T-mobil - Telekom tudakozó teljesen ingyen használható a nap 24 órájában. Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat. A Telekom tudakozó és telefonkönyv csak azon T-mobile ügyfelekről ad felvilágosítást, akik hozzájárultak, hogy adataik nyilvánosan is megtalálhatóak legyenek a telefonszolgáltató adatbázisában.

Telekom - T-Mobil telefonszám és telefonkönyv kereső

  • Név:
  • Település:
  • Utca, tér:
  • Irányítószám:
  • Telefonszám: 06
Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja, adja meg a nevét a t-mobile tudakozóban, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra. Ha a telefonszámot tudja csak a személy nevét nem, akkor adja meg a telefonszámot, vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. Így ez után meg fogja tudni ki hívott, hívta fel. Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat. A tudakozó és telefonkönyv csak azon T-mobile ügyfelekről ad felvilágosítást, akik hozzájárultak, hogy adataik nyilvánosan is megtalálhatóak legyenek a telefonszolgáltató adatbázisában.

T-mobile tudakozó

T-mobile tudakozó

A t-mobile - Telekom tudakozó már egyes településekre is képes szűrni a találatokat

Nem kell senkinek órákig keresgélnie, és túl sok adatot beütnie ahhoz, hogy a t-mobile számokat megtalálja. A t-mobile tudakozó oldalán ugyanis már településekre is lehet keresést indítani. A kereső segítségével a kör eleve leszűkül az adott városra. Természetesen ehhez tudni kell, hogy a keresett személy melyik városban él. A Telekom +30-as hívószámok közül pillanatok alatt ki lehet keresni, amelyik minket érdekel. Ha tudjuk a keresett személy nevét és azt is, hogy melyik városban él, akkor nem lesz nehéz dolgunk és a végeredmény is pillanatok alatt a képernyőn lesz. Ha csak azt tudjuk, hogy pl. Budapesten él a keresett személy, akkor klikkeljünk a Budapest város menüpontra és adjuk meg a nevet. Máris előttünk lesz a hívószám. A városokra szóló szűrés akkor is nagyon jó szolgálatot tesz, ha éppen a városban kell egy tárgyalásra sietnünk, de a partner telefonszámát otthon hagytuk vagy az irodai íróasztalon. Ne tétlenkedjünk és keressük meg a tudakozó segítségével a szükséges telefonszámot.

A t-mobile tudakozó oldalán egyéb hasznos információk is várnak mindenkire

A weboldalra belépve láthatjuk, hogy más hasznos információk is elérhetők, amelyek a mindennapokban nyújtanak segítséget. A +30-as hívószámok keresése mellett lehetőségünk nyílik a későbbiek során hitelirodák telefonszámai után is kutatni. Ezt a lehetőséget azoknak érdemes kihasználniuk, akik egy adott városon belül egyáltalán nem tudják, hogy mely cégek, pénzintézetek foglalkoznak hitelezéssel. Itt minden információ elérhető lesz, így különösebb utánajárást ez sem fog igényelni. A hitelezési információk mellett már bankfiókokra is kereshetünk, amelyeknek a heti nyitvatartási ideje is elérhetővé válik. Ha nem egészen vagyunk tisztában – akár saját bankunk – nyitva tartásával, akkor itt mindenképpen érdemes leellenőrizni, mielőtt feleslegesen útra kelünk. Természetesen a kereskedelem területén is számos információ bújuk meg az oldalon, hiszen hasznos cikkeket is találunk. Akár apróhirdetési oldalakra is rákattinthatunk közvetlenül a felületről, így ezeket sem kell hosszasan keresgélni a neten.

A Telekom tudakozó előnyei és használata

A Telekom a világ egyik vezető mobilszolgáltatója, hazánkban első helyen áll, mint a legnagyobb magyar infokommunikációs szolgáltató. A cég eredetileg német anyaszervezetű, mára azonban világméretűre nőtte ki magát. A digitalizáció fejlődésével egyre több irányba nyitnak, egyre szélesebb spektrumon nyújtanak előfizetőiknek szolgáltatást. Foglalkoznak mobilhálózat kialakításával, mobiltelefonok értékesítésével, televíziós és internet szolgáltatással, a legtöbb magyar városban már a Telekom internet és TV hálózata is elérhető. A Telekom fejlesztéseinek hála már külön tudakozóval is rendelkezik, mely többféleképpen is elérhető. A tudakozó, mint olyan lakossági ügyfelek és vállalkozók számára is egyaránt hasznos tud lenni, hiszen egy csokor gyűjti a telefonszámokat és a hasznos információkat. Éppen ezért érdemes bevezetni mindennapos használatba, hogy mindig kéznél legyen egy olyan szolgáltatás, ami választ tud nyújtani felmerülő kérdéseinkre, akár otthonunk kényelméből is.

A Telekom tudakozó különböző szolgáltatásai

A Telekom belföldi és nemzetközi telefonszámokkal egyaránt foglalkozik, bármelyikre van lehetőség rákeresni. Ezen felül egy Tudakozó Plusz szolgáltatás is elérhető, amely a nap 24 órájában rendelkezésre áll. Így bármilyen sürgős keresésről, telefonszámról, névről vagy közérdekű információról van szó, a tudakozó segítséget tud nyújtani. A Telekom belföldi tudakozója többek között lehetővé teszi a magyar telefonszámok lekérését, illetve azok beazonosítását is. A szolgáltató belföldi tudakozója a 11818 telefonszámon érhető el. Ha régi ismerőst, egykori osztálytársat szeretnénk elérni például, de a telefonszámát nem ismerjük, elegendő, ha bemondjuk a nevét és a lakhelyét és máris utána tudunk érdeklődi az elérhetőségének. Ugyanígy tudunk tenni különböző szolgáltatók esetén is. Ha bármilyen ügyintézés kapcsán szükségünk lenne az adott szolgáltató vagy cég címére vagy telefonszámára, a tudakozó segítségével ezt is könnyen megtehetjük. A tudakozó mintegy lakossági telefonkönyvként működik, mobiltelefon és vezetékes számokat egyaránt elérhetünk segítségével.

Online Telekom tudakozó

A Telekom belföldi tudakozója már online is elérhető a Telekom oldalán keresztül. Ennek segítségével már telefonálnunk sem szükséges, egyedül internet kapcsolatra van szükségünk. Az otthon kényelméből, akár a kanapéról is gyorsan és könnyedén rákereshetünk bármilyen telefonszámra, vagy akár névre, címre is. Azonban akkor sincs probléma, ha útközben vagyunk és közben jövünk rá, hogy nem ismerjük például a pontos címét az irodának, ahova indulunk, vagy telefonszám hiányában vagyunk. A Telekom online tudakozója rendkívül felhasználóbarát, így többféle módon indíthatunk keresést. Külön fülek jelzik, hogy hol mire tudunk keresni. Ha a Névre fülre kattintunk, akkor az adott személy nevével és településének megadásával megkapjuk a pontos címét és telefonszámár is. Amennyiben a Telefonszámra fülre kattintunk, úgy az általunk leinformálni kívánt telefonszámot szükséges beütnünk a keresőbe. A rendszer ezt követően kiadja a telefonszámhoz tartozó nevet és a hozzá tartozó pontos címet is. Ez például ismétlődő hívásoknál, ahol nem ismerjük a telefonszám tulajdonosát, nagyon hasznos funkció lehet. Az online tudakozó oldal egy harmadik füllel is rendelkezik. Amennyiben a Cégre fülre kattintunk, az adott város különböző cégeinek elérhetőségére tudunk rákeresni. Elég beírni a cég nevét és a települést, ahol keresni szeretnénk. Ha mondjuk az adott város postájára szeretnénk rákeresni, akkor elég beírnunk annyit a keresőbe, hogy posta és a települést, amire kíváncsiak vagyunk. A kereső kiadja a város postáinak nevét, címét és telefonszámát is. Ez egy nagyon hasznos kis funkció, ami jól jöhet a hétköznapok során is.

A Telekom tudakozó legnagyobb előnyei

A Telekom tudakozó segítségével bármilyen telefonszámra rákereshetünk, amennyiben a felhasználó engedélyt adott adatainak nyilvános adatbázisban való tárolására. Fontos kiemelni, hogy a Telekom tudakozója nem csak a mobiltelefonszámok elérése alkalmas. A tudakozó egyik nagyszerű funkciója a vezetékes telefonszám kereső név alapján. Tehát ha úgy gondoljuk, hogy ismerősünket, esetleg idős rokonunkat leginkább vezetékes telefonon érhetjük el, elég, ha nevét és lakhelyének települését ismerjük. Nem csak a telefonos tudakozó, de az online verzió is alkalmas a vezetékes telefonszám felkutatására. A másik általános nagy probléma, a kérdés, hogy honnan tudhatom meg, hogy kié a telefonszám, amelyről kerestek. A Telekom tudakozója ezt is hamar orvosolja. Segítségével könnyen kideríthetjük, hogy a szám, amiről kerestek bennünket, kihez is tartozik. Elég a kérdéses telefonszámot bediktálnunk a telefonos ügyintézőnek, vagy beütnünk az online keresőbe. Két olyan eset van összesen, amikor nem tudjuk kideríteni, hogy kitől érkezett a hívás. Az egyik, amikor a felhasználó nem járul hozzá adatai nyilvános tárolásához, a másik pedig amikor rejtett számról hívnak bennünket.

Mit tud a Telekom Tudakozó Plusz szolgáltatás?

A Telekom Tudakozó Plusz tudakozó a nap 24 órájában elérhető szolgáltatás, amely a 11824 telefonszámon található. A Tudakozó Plusz a telefonszámok és adatok lekérése mellett számos közérdekű információ elérését teszi lehetővé. Segítségével nyitvatartási időket is lekérhetünk, illetve útvonalakat is megtudhatunk. Praktikus lehet például az a funkció is, hogy a legközelebbi ATM automata pontos helyét is megérdeklődhetjük. Így bármerre is megyünk, az utazások, városnézések, üzleti utak során sem fogjuk elveszettnek érezni magunkat. Kiegészítő szolgáltatásként pedig a Tudakozó Plusz kínál egy úgynevezett Direkt Mester funkciót is. A Direkt Mester segítségével lekérhetjük különböző szakemberek elérhetőségét, így akkor sem kell kétségbe esnünk, ha azonnal szükségünk lenne mondjuk egy villanyszerelő, üveges, asztalos vagy éppen autómentő elérhetőségére. A Direkt Mester szolgáltatás segítségével ezek a krízishelyzetek is hamar megoldhatók. A Telekom Tudakozó Plusz egy rendkívül széleskörű kiegészítő szolgáltatás, segítve a hétköznapokat. A Telekom tudakozó tehát nagyban megkönnyíti a számunkra fontos emberek vagy szolgáltatók elérését, különböző módokon való keresést is lehetővé téve, online és telefonon is keresztül, a felhasználóbarát működés jegyében.